ترمیم ترک سنگ نما بدون داربست در تهران،تعمیر سنگ نمای ساختمان
سنگ نمای هر ساختمان نقش بسیار زیادی در افزایش ارزش مادی آن دارد. به همین خاطر افرادی که نمای ساختمان های خود را سنگ می کنند. اگر نمی خواهند از ازش ساختمان آنها کم شود باید حتما هر چند وقت یک بار به خوبی همه سنگ نما را بررسی کنند.
زیرا در صورتیکه کوچکترین مشکلی حتی برای یکی از سنگ های نما به وجود آید اگر ترمیم نشود به مرور زمان باعث می شود کل سنگ نما دچار مشکل شود. گاهی اوقات بعد از گذشت چند سال ممکن است یک سری از ترک ها بر روی سنگ نما به وجود آیند.
اینگونه از ترک ها اگر بلافاصله ترمیم نشوند با بارش باران می توانند رطوبت را جذب و آن را به لایه زیرین سنگ نما انتقال دهند. همین امر موجب می شود سنگ نما دچار پوسیدگی شود و بعد از چند وقت شروع به ریزش کند. در واقع اگر افراد نصبت به ترمیم ترک سنگ نما اقدام نکنند باید خود را برای ریزش آن آماده کنند.
اگر یک قسمت وسیع از سنگ نمای ساختمان خراب شود نمی توان آن را ترمیم کرد. چون تقریبا این کار بدون فایده می باشد و شما باید کل نما را ترمیم کنید. اما اگر میزان خرابی نما زیاد نباشد میتوان با ترمیم این مشکل را برطرف کرد. تعمیر سنگ نمای ساختمان نباید به هیچ وجه به تعویق بی افتد. چون در این صورت ممکن است به کل نما آسیب وارد شود و شما مجبور به تعویض سنگ نما شوید که این کار بسیار هزینه بر خواهد بود. البته انجام این کار نباید به هیچ وجه توسط افراد نا وارد صورت بگیرد. چون اگر سنگ نما به خوبی تعمیر نشود حتما بعد از چند وقت دوباره دچار مشکل خواهد شد. بنابراین اگر قصد دارید سنگ نمای خود را تعمیر کنید حتما ابتدا یک فرد و یا شرکت ماهر برای انجام چنین کاری انتخاب کنید.
مهم ترین عواملی که باعث خرابی سنگ نما می شوند
عوامل زیادی هستند که درریزش سنگ نمای ساختمان نقش دارند. آشنایی با این عوامل برای همه افراد ضروری است. چون تنها با شناخت چنین مواردی میتوان از بروز مشکل در سنگ نما جلوگیری کرد. در ادامه این مطلب ما به مهمترین عوامل خرابی سنگ نما اشاره کرده ایم.
کشش نداشتن ملات
میتوان گفت اصلی ترین دلیلی که باعث می شود. سنگ نمای ساختمان خراب شود این است که ملات پشت سنگ ها مقاومت و کشش لازم را برای نگه داشتن آنها نداشته باشد. همین امر موجب می شود که بعد از چند وقت سنگ های نما ترک بردارند و دچار ریزش شوند. هنگام طوفان معمولا فشار زیادی به سنگ نما وارد می شود و اگر ملات پشت سنگ ها نتواند آن ها را نگه دارد سنگ های نما سقوط می کنند و مشکلات زیادی به وجود می آورند. به همین خاطر هنگام سنگ کردن نمای خود به فردی که چنین کاری را انجام می دهد حتما متذکر شوید تا ملاتی مناسب تهیه کند.
هنگامی که افراد کار سنگ کردن نمای ساختمان را به اتمام می رسانند. باید بلافاصله بعد از اتمام کارشان اقدام به پیچ و رولپلاک سنگ نما بکنند. چون با این کار تمام سنگ های نما به لایه زیرین خود وصل میشوند و هیچ کدام از عوامل طبیعی نمی توانند باعث ریزش آنها شوند. معمولا سنگ نما هایی که پیچ و رولپلاک نمی شوند بعد از مدتی دچار خرابی و ریزش می شوند. به همین خاطر توجه به چنین موردی کاملا ضروری است.
نفوذ آب به پشت سنگ نما
همیشه کارشناسان ماهر در این زمینه توصیه می کنند که در فصل زمستان اقدام به سنگ کردن نمای ساختمان خود نکنید. زیرا همانگونه که میدانید میزان گرما در فصل زمستان کم می باشد و نور خورشید نمی تواند باعث خشک شدن ملات پشت سنگ ها شود. به همین ترتیب نماهایی که در زمستان سنگ می شوند آب موجود در ملات آنها تبخیر نمی شود و با فرارسیدن شب و کاهش دما این آب یخ میبندد که همین امر موجب ترک خوردگی سنگ نما می شود. به همین خاطر همیشه نماهایی که در زمستان سنگ میشوند خیلی زود خراب می شوند.
هوازدگی
بهتر است بدانید همیشه میزان خرابی سنگ نمای ساختمان ها در شهر های بزرگ صنعتی که دارای هوای آلوده ای می باشند بیشتر از سایر شهر ها می باشد. چون دی اکسید کربن و اکسید های نیتروژنی که در هوا موجود می باشند از چسبیدن سنگ ها به ملات پشت آن جلوگیری می کنند. که همین امر موجب می شود سنگ نما دچار هوازدگی و ریزش شود.
خطا های انسانی
امروزه یکی از رایج ترین دلایل خرابی سنگ نمای ساختمان ها خطاهای انسانی می باشند. زیرا متاسفانه افراد ناوارد زیادی هستند که کار سنگ کردن نما را انجام میدهند. اینگونه از افراد برای پر کردن پشت سنگ ها از نخاله و ملات نامرغوب استفاده می کنند. که همین امر موجب می شود سنگ نما خیلی زود خراب شود. بنابراین بهتر است هنگام سنگ کردن نما خودتان بر کار فردی که این کار را انجام میدهد نظارت کنید.
ترمیم انواع نمای ساختمان با طناب
امروزه می توان گفت اولین و پرکاربرد ترین روشی که برای ترمیم نمای ساختمان ها توسط تکنسین های ماهر شرکت کار در ارتفاع پیشنهاد می شود. استفاده از طناب برای انجام این کار می باشد. چون این روش به ما کمک می کند که در ایمنی ترین حالت ممکن بدون نیاز به داربست بتوانیم نمای ساختمان ها را ترمیم کنیم. با استفاده از طناب می توان انواع نما ها را ترمیم کرد. ما در اینجا بعضی از نماهایی که به واسطه استفاده از طناب می توان آنها را ترمیم کرد را به شما معرفی کرده ایم.
ترمیم ترک سنگ مرمر
سنگ مرمر یکی از زیبا ترین سنگ هایی می باشد که برای سنگ نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهم ترین عواملی که اگر به درستی رعایت نشود حتما باعث ترک خوردن چنین سنگ نماهایی می شود. استفاده نکردن از ملات مخصوص سنگ مرمر می باشد.
به همین خاطر باید برای انجام چنین کاری حتما یک فرد ماهر را استخدام کنید. چون سنگ مرمر تقریبا نوعی سنگ حساس است استفاده از داربست برای ترمیم آن اصلا کار درستی نیست. همین امر موجب شده است بسیاری از افراد برای ترمیم ترک سنگ مرمر از طناب استفاده کنند. چون با این کار می توانند به خوبی به تمام ترک های موجود بر روی نما دسترسی پیدا کنند و آن هارا به درستی ترمیم کنند.
سنگ تراورتن را میتوان منحصر به فرد ترین نوع سنگی دانست که برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از سنگ به خاطر قرار گیری در برابر عوامل طبیعی ممکن است به مرور زمان ترک بردارد. برای ترمیم چنین سنگ نماهایی بهترین راه استفاده از پیچ رولپلاک سنگ نما می باشد. چون به واسطه آن میتوان به راحتی سنگ ها را به لایه زیرین خود وصل کرد. برای پیچ و رولپلاک سنگ تراورتن بهتر است از طناب استفاده شود. چون با استفاده از این روش میتوان به راحتی چنین سنگ هایی را پیچ و رولپلاک سنگ نما با طناب کرد.
نماهای آجری یکی از زیباترین نوع نما می باشند. اما اینگونه از نما ها اگر دچار ترک خوردگی شوند خیلی زود از بین می روند. ترمیم نماهای آجری حتما باید توسط افراد ماهر انجام شود. همچنین بهتر است بدانید اگر نماهای آجری خیلی زود ترمیم نشوند ممکن است با مرور زمان به طور کلی از بین بروند. به همین خاطر ترمیم اینگونه از نما ها باید خیلی سریع انجام شود. گاهی اوقات اگر آجر های یک قسمت از نما پوسیده شوند. کارشناسان توصیه می کنند که آجر های پوسیده تعویض شوند. اما معمولا دسترسی به این قسمت از نما ها سخت است و بهتر است از طناب برای ترمیم استفاده شود.
نماهای کامپوزیتی خیلی دیر خراب می شوند. اما اگر دچار ترک خوردگی و یا خرابی شوند و به خوبی ترمیم نشوند بعد از مدتی می توانند باعث خسارت زیادی به صاحبان ساختمان ها شوند. به همین خاطر اگر کوچکترین ترک خوردگی در نمای کامپوزیتی شما وجود دارد خیلی زود اقدام به ترمیم آن بکنید. یکی از سختی های ترمیم نمای کامپوزیتی این است که این نوع از نماها دارای بافتی بسیار صاف هستند و تنها میتوان از راه استفاده از طناب آن ها را ترمیم کرد. چون استفاده از طناب باعث می شود افراد بتوانند به راحتی بر روی چنین نماهایی دوام بیاورند. همچنین استفاده از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست یکی از بهترین راه های ترمیم این نوع از نما می باشد.
نما های سیمانی نوعی از نما می باشند که امروزه کمتر دیده میشوند. این گونه از نما ها مقاومت بسیار بالایی دارند. اما گاهی اوقات به خاطر سرما و سایر عوامل دچار ترک خوردگی می شوند. اینگونه از نما ها هرگاه دچار ترک خوردگی می شوند از طریق این ترک ها رطوبت به کل نما نفوذ می کند. به همین خاطر اگر کوچکترین ترکی در نماهای سیمانی وجود داشته باشد امکان خرابی کل نما وجود دارد.
بنابراین اینگونه از نما ها باید خیلی سریع ترمیم شوند. ترمیم نماهای سیمانی کار سختی نیست ولی اگر ارتفاع آنها زیاد باشد. به راحتی نمی توان به تمام قسمت های آن دسترسی داشت. همین امر موجب شده است کارشناسان توصیه کنند که برای ترمیم نماهای سیمانی از طناب استفاده کنید. چون با استفاده از طناب میتوان به همه نقاط نماهای دسترسی پیدا کرد.
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0