رنگ های مناسب نقاشی نمای ساختمان،رنگ آمیزی نمای ساختمان
نوشته شده توسط : گل نسیم

رنگ های مناسب نقاشی نمای ساختمان،رنگ آمیزی نمای ساختمان

رنگ های مناسب نقاشی نمای ساختمان

نمای بسیاری از ساختمان هایی که سالیان زیادی از ساخت آنها می گذرد از جنس سیمان می باشد. همانگونه که می دانید معمولا نماهای سیمانی هرگاه چند سال از ساخت آنها می گذرد. رنگ و رویی زشت به خود می گیرند. و همین امر باعث می شود صاحبان چنین ساختمان هایی به فکر راهی باشند تا بتوانند ظاهری زیبا به نمای ساختمان خود ببخشند.

تغییر نمای سیمانی یک ساختمان به هر نوع نمای دیگری مانند نمای سنگی، شیشه ای و کامپوزیت یک کار بسیار هزینه بر است که از عهده همه افراد بر نمی آید. به همین خاطر انتخاب بسیاری از افراد رنگ آمیزی نمای سیمانی می باشد.

چون به واسطه این کار می توان به راحتی هر نوع نمای سیمانی با هر میزان از کهنگی را بسیار نو و زیبا کرد. در این روش یک فرد بسیار ماهر و خلاق بر روی نماهای سیمانی ساختمان ها نقاشی هایی بسیار زیبا خلق می کند. معمولا نماهای سیمانی که نقاشی می شوند به گونه ای زیبا هستند که به راحتی چشم همه افراد را به خود خیره می کنند.

رنگهای مناسب نقاشی نمای ساختمان

رنگ های زیادی برای نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هستند. اگر دوست دارید نمای ساختمان خود را نقاشی کنید. بهتر است با اینگونه از رنگ ها به خوبی آشنا شوید. ما در ادامه این مطلب بهترین و مناسب ترین رنگ های نمای ساختمان را به شما معرفی کرده ایم.

رنگ های اکریلیک

در بین تمام رنگ هایی که برای رنگ کردن نما و سایر سطوح بیرونی ساختمان ها به کار می روند. می توان گفت رنگ اکریلیک بهترین و محبوب ترین می باشد. چون اینگونه از رنگ ها دوام بسیار بالایی دارند و می توانند تا مدت های زیادی بر روی سطوح باقی بمانند.

همچنین درخشندگی و انعطاف پذیری چنین رنگ هایی در برابر نور خورشید بسیار بالا می باشد و می توانند به خوبی در برابر رطوبت از خود مقاومت نشان دهند. علاوه بر تمام موارد بیان شده گاهی اوقات از رنگ های اکریلیک حتی برای آب بندی نیز استفاده می شود. زیرا اینگونه از رنگ ها به گونه ای ساخته شده اند که می توانند به عنوان یک عایق در برابر آب عمل کنند. وجود چنین ویژگی های باعث شده است بسیاری از افراد برای رنگ آمیزی نمای ساختمان خود فقط از این نوع رنگ استفاده کنند.

رنگ های کنیتکس

رنگ های کنیتکس نیز نوعی دیگر از رنگ های ساختمانی می باشند که بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. اینگونه از رنگ ها هم بر پایه آب و هم بر پایه روغن طراحی شده اند.

به همین خاطر برای سطوح بیرونی ساختمان مانند نما بسیار مناسب هستند . اینگونه از رنگ ها دو ویژگی بسیار جالب دارند که بهتر است با آنها آشنا شوید. اولین ویژگی آنها طول عمر بالا می باشد. چون رنگ های کنیتکس هرگاه بر روی نما اجرا می شوند می توانند تا سالیان زیادی دوام داشته باشند و با همان کیفیت اولیه ماندگار بمانند .

اما دومین ویژگی مقاومت آنها در برابر رطوبت می باشد . اینگونه از رنگ ها هر چقدر هم که در برابر رطوبت ناشی از باران قرار بگیرند کیفیت خود را از دست نمی دهند. این دو ویژگی تاکنون توانسته اند طرفداران بسیار زیادی برای این برند از رنگ به وجود آورند.

رنگ های روغنی

رنگ های روغنی علاوه بر نمای ساختمان می توان از آنها برای رنگ کردن دیگر سطوح بیرونی مانند نرده ها و درب و پنجره های فلزی نیز استفاده کرد. معمولا همه ما با نام رنگ های روغنی آشنایی داریم. این نوع از رنگ ها بر پایه حلال های نفتی می باشند و می توانند در برابر رطوبت و دیگر عوامل طبیعی بسیار از خود مقاومت نشان دهند.

یکی دیگر از مزایای بسیار خوب رنگ های روغنی این است که به راحتی می توان چنین رنگ هایی را شستشو داد. به همین خاطر نماهایی که به واسطه چنین رنگ هایی نقاشی می شوند را می توان هر چند وقت یک بار نماشویی کرد بدون این که نیاز باشد نگرانی بابت خرابی آنها داشته باشیم.

رنگ نانو

جدیدترین رنگ هایی که برای نقاشی نمای ساختمان بدون داربست ها از آنها استفاده می کنیم و امروزه در بازار موجود می باشند رنگ های نانو هستند. این مدل از رنگ ها نیز ویژه کی هایی تقریبا مشابه با رنگ های اکریلیک دارند و به نوعی آب گریز می باشند.

چون رنگ های نانو هم عایق هستند و هم دارای کیفیت بسیار بالایی می باشند هنگامی که از آنها برای رنگ آمیزی نمای ساختمان خود استفاده میکنیم میتونیم تا سالیان زیادی بدون پرداخت هیچ هزینه ای نمایی زیبا داشته باشیم.

همچنین بهتر است بدانید رنگ های نانو به گونه ای طراحی شده اند که در برابر تمام عوامل جوی بسیار مقاوم می باشند. همین امر موجب شده است بسیاری از کارشناسان برای نمای ساختمان هایی که در محیط های مرطوب مانند شمال واقع شده اند استفاده از این رنگ ها را پیشنهاد دهند.

رنگ های اپوکسی

یکی دیگر از رنگ هایی که به طور اختصاصی برای نمای ساختمان ها ساخته می شوند رنگ های اپوکسی می باشند. این مدل از رنگ مقامات بسیار بالایی دارد و در بیشتر مواقع از آن در قسمت های صنعتی نیز استفاده می کنند. حتی مقاومت بالای چنین رنگ های موجب شده است از آنها برای درب حیاط منزل، کف پارکینگ ها و رنگ کردن کفپوش ها استفاده کنند.

برای نقاشی نمای ساختمان چه اصولی را باید رعایت کنیم؟

یکی سری از اصول وجود دارند که همه افرادی که قصد نقاشی نمای ساختمان خود را دارند باید به آنها توجه کنند. اما همانگونه که می دانید اینگونه از افراد تا زمانی که با این اصول آشنایی نداشته باشند نمی تواند آنها را رعایت کنند. به همین منظور در اینجا ما بعضی از آنها را برای شما بیان کرده ایم.

  • هنگام نقاشی نمای ساختمان حتما یک فرد ماهر برای انجام چنین کاری انتخاب کنید. چون نقاشی نمای ساختمان دارای استاندارد های خاصی است که تنها افرادی که در این زمینه ماهر می باشند می توانند آنها را رعایت کنند.
  • بهتر است بدانید هر نوع رنگی در یک آب و هوای خاص ماندگاری دارد و اگر نتوانید به درستی با توجه به آب و هوای منطقه زندگی خود رنگ مناسب را انتخاب کنید حتما در مدت زمان بسیار کمی دوباره نمای ساختمان شما نیاز به رنگ آمیزی پیدا می کند. بنابراین قبل از انتخاب رنگ حتما با یک فرد ماهر در این زمینه مشورت کنید.
  • اگر خانه شما در یک منطقه مرطوب واقع شده است. حتما رنگی را انتخاب کنید که در برابر رطوبت و باران عایق باشد. زیرا در غیر اینصورت حتما نمای ساختمان شما پوسته پوسته می شود و نم باران را جذب می کند. که همین امر موجب می شود بر روی دیوار های داخلی نیز لکه های ناشی از نم نمایان شوند.

اصول انتخاب رنگ نمای ساختمان کدام اند؟

انتخاب رنگ نمای ساختمان اصولی دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید.

  • توجه به نوع نما: در رابطه با رنگ نمای ساختمان بهتر است بدانید شما باید باتوجه به نوع نمای خود رنگ مناسب را انتخاب کنید به عنوان مثال برای نماهای آجری همیشه رنگ های مایل به قرمز زیبا تر دیده میشوند و این در حالی است که بر روی نما های سیمانی می توان نقاشی هایی با رنگ های مختلف اجرا کرد.
  • توجه به سبک معماری منزل: قبل از انتخاب رنگ برای نمای ساختمان خود حتما به سبک آن نوجه کنید. زیرا برروی هر سبک رنگ خاصی زیبا دیده میشود به عنوان مثال: برای ساختمان های سنتی استفاده از رنگ هایی با پیشینه تاریخی پیشنهاد می شود. همچنین حتما به رنگ نمای ساختمان های مجاور با ساختمان خود نیز توجه کنید. زیرا اگر می خواهید خانه شما زیبا دیده شود باید رنگی را انتخاب نکنید که با رنگ ساختمان های همسایه تضاد زیادی نداشته باشد.
  • انتخاب رنگ بر اساس محیط محل سکونت: هنگامی که میخواهید نمای ساختمان خود را رنگ کنید ابتدا باید به خوبی محیط محل سکونت خود را بررسی کنید. اگر در اطراف منزلتان باغچه و گل و گیاه زیادی وجود دارد می تونید از رنگ های روشن برای نمای ساختمان استفاده کنید.

مزایای استفاده از رنگ نانو نمای ساختمان

معمولا رنگ نانویی که برای نمای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد دارد. دارای قیمت بالا تری نصبت به سایر انواع رنگ می باشد. اما با توجه به مزایای زیادی که این رنگ دارد انتخاب آن به هیچ وجه به ضرر صاحب ساختمان نیست. برای آشنایی بیشتر با این مزایا می توانید به خوبی مطالب بیان شده در زیر را مطالعه کنید.

  • نماهایی که از رنگ نانو برای نقاشی آنها استفاده شده است خیلی کم آلودگی ها را جذب می کنند. به همین خاطر چنین نما هایی به شستشوی مداوم نیاز ندارند.
  • رنگ نانو حجم زیادی ندارد و چون به عنوان یک لایه نازک برروی ساختمان ها قرار می گیرد بسیار زیبا دیده می شود.
  • رنگ نانو میتواند به عنوان یک عایق بسیار خوب در برابر رطوبت عمل کند به همین خاطر ساختمان هایی که نمای آنها با چنین رنگی رنگ آمیزی شده است طول عمر بیشتری دارند.

بهترین زمان برای رنگ آمیزی نمای ساختمان

معمولا بسیاری از افراد این سوال را می پرسند که بهترین زمان برای رنگ آمیزی نما چه موقعی است؟ درجواب چنین سوالی بهتر است بدانید رنگ آمیزی نمای ساختمان باید زمانی باشد که احتمال بارش باران و طوفان در آن زمان حداقل تا دو روز بعد از رنگ آمیزی وجود نداشته باشد. همچنین در این زمان گرد و خاک نیز باید کم باشد تا رنگ آمیزی نتیجه مثبتی داشته باشد. به همین منظور نیمه دوم اردیبهشت ماه بهترین زمان برای رنگ آمیزی نمای ساختمان می باشد. چون در این زمان تقریبا چنین شرایطی وجود دارد.





:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 آذر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: