فردی که ساختمان دارد باید به محکمی سنگ نمای ساختمان خود توجه زیادی داشته باشد. چون در صورت بروز هر گونه مشکلی مسئولیت آن بر عهده مالک ساختمان می باشد. به همین خاطر همیشه کارشناسان ساختمان سازی توصیه می کنند حتما بعد از تکمیل ساختمان مالکان باید اقدام به پیچ و رولپلاک نما بکنند .
چون تنها روشی که با استفاده از آن می توان به خوبی و به صورت مادام العمر نمای هر ساختمانی را محکم کرد تا هیچ گونه ریزشی نداشته باشد پیچ و رولپلاک نما می باشد . امروزه به احتمال زیاد هنگام عبور از سطح شهر ساختمان های مختلفی را مشاهده کنید که نمای خود را پیچ رولپلاک کرده اند. علت استفاده زیاد از این روش مزایای بسیار پیچ و رولپلاک نما می باشد.
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست با کیفیت عالی برای حفظ زیبایی و در کنار هم نگه داشتن سنگ های نمای ساختمان است. ایمن سازی نما با پیچ و رولپلاک نما روشی کاملا مقرون بصرفه است. که در کوتاه ترین زمان توسط پرسنل کفساب پلاس با طناب یا راپل بدون نیاز به داربست در ارتفاعات انجام می شود.
به احتمال زیاد تاکنون بسیاری از شما کلمه پیچ و رولپلاک نما را شنیده اید و حتی مطالب گوناگونی نیز در این رابطه مطالعه کرده باشید. اما اگر آشنایی کاملی با این کار ندارید بهتر است بدانید پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست در واقع عملی می باشد. که باعث می شود با استفاده از یک سری ابزار خاص سنگ نما به بتن پشت آن به خوبی بچسبد.
این کار معمولا توسط نماکاران بسیار ماهر انجام می شود. و اغلب افراد برای پیچ و رولپلاک نما ابتدا با استفاده از دریل یک سری سوراخ ها برای جایگذاری پیچ و رولپلاک ایجاد می کنند .
اندازه دقیق و میزان مناسب سوراخ ها را فقط افراد ماهر می توانند تشخیص دهند. بنابراین تحت هیچ عنوانی اگر تخصصی ندارید اقدام به انجام این کار نکنید. و حتما به یک شرکت معتبر مراجعه کنید تا بتوانید افراد ماهر در این زمینه را بشناسید. و برای پیچ و رولپلاک نمای ساختمان خود از آنها کمک بگیرید.
هدف از انجام اینکار استحکام بخشی از نمای ساختمان با صرف هزینه تعمیرات کمتر می باشد. شامل کارهایی هست که به کمک آن از ریزش سنگ های شل شده و در حال افتادن جلوگیری می کند. و تمام این کارها به دلیل ایمن سازی و محکم کردن سنگ های نمای ساختمان انجام می گیرد. کلیه سنگ های نما به کمک پیچ و رولپلاک اسکوپ می شود.
بهترین زمان برای پیچ و رولپلاک نمای ساختمان
بسیاری از افراد این سوال را می پرسند که چه زمانی ما می توانیم نمای ساختمان خود را پیچ و رولپلاک کنیم؟ اگر شما نیز به دنبال پیدا کردن جواب این سوال هستید. بهتر است بدانید می توان این کار را در تمام طول سال انجام داد. اما به عقیده کارشناسان کفساب پلاس بهترین زمان برای انجام این کار اسکوپ سنگ موقع اجرای نما می باشد.
اما اگر این کار موقع ساختمان سازی نیز صورت نگیرد می توانیم بعد از چند سال که از ساخت ساختمان گذشت. نمای آن را برای طول عمر بیشتر و جلوگیری از ریزش سنگ نمای آن پیچ و رولپلاک سنگ نما کرد. بنابراین اگر نتوانستید هنگام ساخت نما آن را پیچ و رولپلاک کنید. نیاز نیست نگران باشید چون حتی به راحتی میتوان در صورت ماندگاری نما بعد از بیست سال نیز آن را پیچ و رولپلاک کرد.
اصولی که باید در پیچ و رولپلاک باید رعایت شود
پیچ کردن سنگ نما اصول خاصی دارد که شرکت باید آشنایی کاملی با این اصول و قواعد داشته باشد تا به بهترین نحو صورت بگیرید و مانع بروز مشکل شود. طبق استاندارد جهانی پیچ کردن سنگ باید در هر 4 سانت صورت گیرد. و در سنگ های که وضعیت آنها خوب نیست باید از دو یا چند پیچ استفاده کرد. تا مقاومت سازی در سنگ نما به درستی انجام شود.
موارد مهم قبل از انجام پیچ رولپلاک نما بدون داربست
قبل از انجام پیچ و رولپلاک نما حتما باید با یک سری نکات آشنایی پیدا کنید تا بتوانید نتیجه دلخواه خود را به دست آورید. به همین خاطر ما در اینجا برای آشنایی بیشتر شما با این نکات بعضی از آنها را برایتان بیان کرده ایم.
انتخاب شرکت مناسب
همانگونه که در بالا نیز اشاره کردیم انجام این کار نیاز به تخصص دارد و حتما باید توسط ماهر ترین افراد انجام شود. معمولا افراد ماهر در این زمینه همه در شرکت های معتبر مشغول به کار میشوند. بنابراین انتخاب شرکت مناسب می تواند در داشتن نتیجه بهتر تاثیر گذار باشد. چون اگر شرکت خوبی را انتخاب کنید به خاطر داشتن نیروی کار ماهر می تواند کار بهتری به شما تحویل دهد.
شناخت بهترین نوع پیچ و رولپلاک با توجه به سنگ نمای ساختمان خود
همانگونه که قبلا نیز اشاره کردیم با توجه به پیشرفت ساختمان سازی سنگ های مختلفی با ابعاد متفاوتی برای سنگ نمای ساختمان ها ساخته شده اند. اما ما نمی توانیم برای همه این سنگ ها یک نوع پیچ و رولپلاک به کار ببریم. چون هر نوع سنگی با نوع خاصی رولپلاک سازگاری دارد. به همین خاطر شما حتما باید قبل از انجام این کار مناسب ترین نوع رولپلاک را برای سنگن نمای ساختمان خود بشناسید و آن را خریداری کنید.
اندازه گیری نما
ابعاد نما می تواند اندازه دقیق پیچ و رولپلاک های مورد نیاز شما را تعیین کند. بنابراین شما باید برای جلوگیری از هزینه های اضافی حتما نمای ساختمان خود را اندازه گیری کنید تا بتوانید پیچ و رولپلاک های مورد نیاز را تهیه کنید.
خانه همیشه یکی از آرامش بخش ترین مکان هایی است که همه افراد در آن به آرامش می رسند. همین امر موجب شده است افراد برای این که خانه ای زیبا تر داشته باشند. کارهای مختلفی انجام دهند. یکی از پرطرفدار ترین کار هایی که باعث زیبایی هر ساختمانی می شود سنگ کردن نما می باشد.
چون زمانی که نمای یک ساختمان سنگ است بسیار زیبا و شکیل دیده می شود. اما یکی از مشکلاتی که تا الان فکر همه افرادی که نمای ساختمان آنها سنگی می باشد را مشغول کرده است. ریزش سنگ نمای ساختمان می باشد. زیرا زمانی که نمای یک ساختمان آسیب می بیند. تعمیر آن یک کار سخت و وقت گیر به حساب می آید.
در گذشته استفاده از داربست برای انجام چنین کاری بسیار رایج بود اما امروزه دیگر همه افراد به فکر تعمیر نمای ساختمان بدون داربست می باشند. چون این کار باعث می شود در میزان هزینه و وقت آنها بسیار صرفه جویی شود.
چرا ترمیم سنگ نمای ساختمان باید انجام شود؟
بسیاری از افراد فکر می کنند آسیب دیدن سنگ نمای یک ساختمان تنها موجب می شود زیبایی نما از بین برود. اما بهتر است بدانید آسیب دیدن یک قسمت از نما می تواند عوارض بسیار زیادی را با دنبال داشته باشد. در ادامه این مطلب ما آنها را برای آشنایی شما با این موارد بیان کرده ایم.
نفوذ رطوبت به کل نما
حتی اگر تنها یک قسمت کوچک از نما نیز آسیب ببیند. به مرور زمان و با بارش باران رطوبت از طریق قسمت آسیب دیده به سایر قسمت های نما نفوذ میکند و باعث می شود کل نما پوسیده شود.
ریزش سایر قسمت ها
هنگامی که یک قسمت از سنگ نما آسیب می بیند باید خیلی سریع تعمیر شود. زیرا اگر قسمت آسیب دیده تعمیر نشود سایر قسمت های نما نیز بعد از مدتی به خاطر آسیب هایی که به آنها وارد میشود دچار ریزش میشوند.
پایین آمدن ارزش مادی ساختمان
همیشه هنگامی که افراد می خواهند یک ساختمان را خریداری کنند ابتدا تمام قسمت های آن را بررسی می کنند و هرچه نمای ساختمان مورد نظر زیباتر باشد قیمت ساختمان نیز بیشتر میشود. به همین خاطر صاحبان ساختمان باید نماهای سنگی ساختمان خود را که دچار ریزش شده اند را به خوبی تعمیر کنند تا قیمت کل ساختمان کاهش پیدا نکند.
ترمیم سنگ نما با پیچ رولپلاک نما
هنگامی که نمای یک ساختمان دچار ریزش می شود. افراد ساکن در آن ساختمان به دنبال راهی هستند. که بتوانند آن را به گونه ای تعمیر کنند که تا مدت های زیادی دیگر دچار چنین مشکلی نشود. تقریبا میتوان گفت تنها روشی که به افراد کمک می کند بتوانند برای مدت زمان بسیار طولانی نمای ساختمان خود را تعمیر کنند واز ریزش مجدد آن جلوگیری کنند ترمیم سنگ نما با پیچ رولپلاک نما می باشد.
زیرا پیچ و رولپلاک نما میتواند تک تک سنگ های به کار رفته در نمای یک ساختمان را به لایه زیرین آن ها وصل کند. چون سنگ ها پیچ و رولپلاک می شوند تنها زمانی ریزش میکنند که به خاطر مرور زمان سنگ خود به خود از بین برود. به همین خاطر همه افرادی که این روش را برای ترمیم سنگ نمای ساختمان خود انتخاب می کنند می توانند تا سالیان زیادی از بابت ریزش سنگ نمای ساختمان خود نگرانی نداشته باشند.
به طور کلی تنها سه روش در حال حاضر وجود دارند که با استفاده از آنها اقدام به ترمیم نمای ساختمان بدون داربست می کنند. برای آشنایی با این روش ها می توانید ادامه این مطلب را مطالعه کنید. زیرا ما آنها را به طور کلی برای شما بیان کرده ایم.
کار با راپل
این روش از ترمیم نمای ساختمان بدون داربست چند سالی است به وجود آمده و در همین مدت کوتاه توانسته است جایگاه بسیار خوبی در بین تمام افرادی که کار ساختمانی انجام می دهند پیدا کند. زیرا کار با راپل مزایای زیادی دارد که ما در اینجا بعضی از آنها را برای شما بیان کرده ایم.
هزینه کم: هنگامی که افراد برای تعمیر نمای ساختمان بدون داربست خود استفاده از راپل را انتخاب میکنند. چون هزینه نصب داربست را پرداخت نمیکنند میزان هزینه آنها بسیار کاهش پیدا میکند.
وقت کم: معمولا افراد هنگامی که میخواهند سنگ نمای ساختمان خود را تعمیر کنند. دوست دارند در کمترین مدت ممکن این کار را به اتمام برسانند و چون نصب داربست کار وقت بری است انتخاب آن مناسب نمی باشد. به همین خاطر انتخاب روش کار با راپل بهترین انتخاب می باشد. زیرا در ترمیم نمای ساختمان بدون داربست سرعت کار بسیار بالا می باشد.
ایمنی بالا: یکی از مهمترین مواردی که افراد هنگام انجام کار های ساختمانی باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند ایمنی می باشد. چون اگر به چنین چیزی دقت نکند ممکن است جان آنها در خطر قرار بگیرد. کار با راپل را میتوان ایمن ترین روش تعمیر سنگ نمای ساختمان دانست. چون در ترمیم نمای ساختمان بدون داربست احتمال سقوط افراد بسیار کم است.
دسترسی به تمام نقاط: معمولا نمای ساختمان های مرتفع خیلی بیشتر از سایر ساختمان ها دچار ریزش می شود. دسترسی به نقاطی از سنگ نما که دچار ریزش شده اند کار بسیار سختی است. به همین خاطر برای اینگونه از تعمیرات کار با راپل بهترین گزینه می باشد. زیرا زمانی که افراد از راپل برای انجام چنین کار هایی استفاده می کنند به تمام نقاط نما دسترسی کامل دارند و میتوانند به بهترین شیوه ممکن آن را تعمیر کنند.
نصب داربست
میتوان گفت یکی از اولین روش هایی که از آن برای انجام کار های ساختمانی در ارتفاع استفاده می کردند نصب داربست بود. نصب داربست امروزه برای تعمیر سنگ نمای ساختمان کاربرد زیادی ندارد. چون میزان امنیت ترمیم نمای ساختمان بدون داربست در مقایسه با سایر روش های تعمیر بسیار کمتر می باشد.
همچنین نصب داربست می تواند باعث ایجاد مشکل عبور مرور افراد شود و همین امر موجب می شود بسیاری از کارفرمایان چنین شیوه ای را برای انجام کار تعمیر سنگ نمای ساختمان خود نپسندند. اما با این حال امروزه هنوز هم افراد زیادی وجود دارند که این شیوه را برای تعمیر سنگ نمای ساختمان خود انتخاب می کنند. به همین خاطر نمی توان گفت این روش کاملا منسوخ شده می باشد.
دستگاه بالابر کلایمر
یکی دیگر از روش هایی که از آن برای تعمیر سنگ نمای ساختمان استفاده می شود .استفاده از دستگاه بالابر کلایمر می باشد. قیمت این دستگاه بسیار بالا می باشد و همه افرادی که کار تعمیر را انجام می دهند نمی توانند آن را بخرند. به همین خاطر افرادی که از چنین دستگاهی استفاده می کنند معمولا آن را با صورت ماهیانه اجاره می کنند. سرعت کار با دستگاه بالابر کلایمر خیلی کم می باشد و مهم ترین علت این امر نیز بزرگ بودن سبد های دستگاه می باشد که برای جابجایی در هر چرخی بسیار وقت می گیرند.
از این دستگاه معمولا زمانی استفاده میشود که موقعیت ساختمان به گونه ای است که نمیتوانند برای تعمیر سنگ نمای ساختمان آن از راپل و داربست استفاده کرد. میزان امنیت این روش نسبت به داربست بسیار بیشتر می باشد. چون فردی که میخواهد چنین کاری را انجام دهد داخل سبد های دستگاه قرار میگیرد و با خیالی آسوده کار خود را به اتمام می رساند.
اما یکی از مهم ترین معایب این روش این است که هزینه آن بسیار بالا می باشد.
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست
این یکی از روش های جدید و ایمن برای انجام کار در ارتفاع ساختمان ها می باشد. و در واقع یکی از بهترین روش های کم هزینه برای اجرای خدمات در ارتفاع و پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست است. در اجرای روش پیچ و رولپلاک نما با طناب(راپل) دیگر نیازی به داربست یا کلایمر نیست و تمام کارها با استفاده از طناب توسط افراد متخصص در ارتفاع انجام می شود.
پیچ و رولپلاک نما در تهران
تمام کارهای پیچ و رولپلاک نما در تهران با طناب های راپل در ساختمان های بلند و برج ها مورد استفاده قرار می گیرد. تمام این ساختمان های بلند در تهران در نمای خود از سنگ و چوب و یا مواد تزئینی دیگر استفاده می کنند.
که با توجه به بارندگی، آب به پشت سنگ نمای ساختمان نفوذ کرده و موجب خرابی ساختمان و ریزش سنگ و ... می شود برای جلوگیری از خرابی باید از پیچ و رولپلاک نمای ساختمان استفاده کرد. شرکت کفساب پلاس با تجربه ی کاری زیاد و نمونه کارهای فراوان این کار را به بهترین نحو و مناسب ترین قیمت انجام میدهد.
نحوی انجام پیچ و رولپلاک نما با راپل
چون استفاده از راپل برای پیچ و رولپلاک نمای سنگ روشی جدید می باشد. افراد زیادی این سوال را می پرسند که این کار چگونه انجام میشود؟ معمولا امروزه دیگر کمتر کسی برای پیچ و رولپلاک سنگ نمای خود از داربست استفاده می کند.
چون داربست هم فضای زیادی برای نصب نیاز دارد و هم امنیت بالایی ندارد. اما می توان گفت که راپل هیچ کدام از این مشکلات را ندارد و مزایای زیادی نیز علاوه بر آنها دارد . اولین بار راپل برای صخره نوردی مورد استفاده قرار گرفت اما با مرور زمان این روش در ساختمان سازی جایگاه ویژه ای به دست آورد و توانست برای پیچ و رولپلاک نما کمک زیادی به افرادی که این کار را انجام می دهند بکند .
استفاده از راپل برای انجام این کار باعث می شود سرعت کار افراد افزایش یابد و نیاز نباشد زمان زیادی را برای نصب آن هدر داد. معمولا افراد ماهر می توانند در کمترین زمان ممکن طناب های راپل را به قسمت های محکم پشت بام ساختمان ها وصل کنند و بلافاصله شروع به کار کنند.
سنگ نما ساختمان
قیمت پیچ و رولپلاک نما برای سنگ های گرانیت، مرمر،سنگ های رومی، سنگ های کریستال ،دهبید و بقیه سنگ ها متفاوت است.
ساختار سنگ نما
ساختار سنگ از نظر رگه و بافت در قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست تاثیر میگذارد. مثلا سنگ نما 10 ساله نسبت به سنگ نما 5 ساله کیفیت پایین تری دارد و باید پیچ های بیشتری مصرف کرد. و حتی در حین کار ممکن است سنگ قدیمی کامل تعویض شود.
محیط انجام کار و راپلکار
هزینه پیچ و رولپلاک نما یک ساختمان 5 طبقه با دو نفر نیروی راپلکار بیشتر از هزینه پیچ کردن سنگ نمای یک ساختمان 3 طبقه با یک نیروی راپلکار است.
فصول انجام کار
در سرمای زمستان انجام پیچ و رولپلاک نما کار سخت تر می شود و طبعا قیمت آن در فصل تابستان ، کمی ارزانتر خواهد شد.
نوع مواد و مصالح در نما
نوع مصالح ساختمانی به کار رفته در پشت سنگ مانند نوع سیمان، نوع ماسه، مقدار آب موجود در سیمان می تواند تعیین کننده عمر نگهداری سنگ روی نما را افزایش دهد. مثلا اگر ملات پشت سنگ از سیمان درجه 2 و 3 باشد. فرآیند سوراخ کردن سنگ با دقت بیشتری انجام می گیرد. و کار بیشتر طول می کشد و قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست بالاتر خواهد رفت.
ابعاد و اندازه سنگ نما
ابعاد سنگ در مقدار استفاده از پیچ رولپلاک نما، درپوش پشت پیچ و دریل کاری تاثیر مستقیم دارد. مثلا قیمت پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست برای سنگ 40*40 کمی ارزانتر از سنگ با ابعاد 60*60 است. سنگ 60*60 ممکن است 6 عدد پیچ و رولپلاک نیاز داشته باشد! سنگ 40*40 به طور کل ممکن است 4 عدد پیچ و رولپلاک نیاز داشته باشد.
سایز مناسب پیچ برای ثابت و مهار کردن سنگ نما
به منظور مهار سازی سنگ نمای شل و لق، پیچ های مورد استفاده دارای طول و ضخامت متفاوتی هستند. که اندازه آنها به ضخامت و ملات پشت سنگ بستگی دارد بفرض برای ضخامت سنگ 1.5 سانتی پیچ 6 سانتی و برای سنگهای به ضخامت 5/2 تا 3 سانتی پیچ 8 سانتی مناسب است.
همینطور با افزایش سایز پیچ برای سوراخ کاری سایز مته تغییر می کند. در کل سایز پیچ بایستی با ضخامت سنگ و ملات پشت سنگ برابر باشد. همچین طول رولپلاک بایستی به ضخامت ملات پشت سنگ باشد. از خصوصیات خوب پیچ ها مقاومت در برابر زنگ زدگی و مقاومت کششی است.
چگونه می توان یک نماکار ماهر را شناخت؟
برای شناخت یک نما کار ماهر اولین کاری که باید انجام دهید این است که کارکردن او را مشاهده کنید. چون معمولا نماکار های ماهر قبل از انجام هر کاری ابتدا تمام سنگ های شل شده را شناسایی می کنند سپس آن ها را به خوبی مهار می کنند.
همچنین اینگونه از نما کاران اهمیت بسیار زیادی به اجرای منظم و یک ردیف سنگ ها می دهند. چون این کار باعث زیبایی بیش از حد نما می شود.
معمولا یکی از دیگر از مهم ترین شاخصه های که باعث می شود ما بتوانیم یک نما کار ماهر را به خوبی شناسایی کنیم این است که نماکاران ماهر همیشه بهترین پیچ و رولپلاک هایی که برای نمای ساختمان ها نیاز است را می شناسند.
و آنها را به صاحبان ساختمان ها معرفی می کنند. بنابراین اگر به دنبال پیدا کردن چنین فردی هستید حتما به موارد بیان شده در بالا توجه کنید. چون از طریق این موارد می توان به راحتی ماهر ترین افراد را در این زمینه شناسایی کرد.
انواع رولپلاک موجود برای مهارسازی سنگ نما
رولپلاک توکار
پر کاربردترین رولپلاک برای پیچ کردن سنگ نما مربوط به رولپلاک توکار است. که با ملات در اکثر ساختمان ها استفاده می شود. پس از سوراخ شدن ملات پشت سنگ و قرارگیر رولپلاک توکار براحتی سنگ را می تواند با ملات پشت آن اسکوپ کرد. با توجه به تنوع بالای این رولپلاک ها، انتخاب اندازه آنها بسته به سایز پیچ تغییر می کند.
رولپلاک لبه دار روکار
کاربرد این رولپلاک بیشتر در نصب قطعات روی سطوح می باشد. لبه روی رولپلاک سبب می شود. همه ی رولپلاک داخل سطح کار نرود ، و سر رولپلاک با گیر کردن روی لبه سطح کمک می کند. تا با بستن پیچ بدون چرخش در داخل سطح، باز شده و بتواند قطعه را نگه دارد . این مدل از رولپلاک کمتر در نما استفاده می شود.
رولپلاک فشیر
این رولپلاک وظیفه دارد دارد بدون هیچ ملاتی قطعه را بر روی سطح نصب کند. این رولپلاک با جمع شدن در پشت سطح به خود سطح گیر میکند و به خوبی قطعه را مهار می کند.
رولپلاک پروانه ای
رولپلاک بعد از قرار گیری در داخل سطح به صورت شاخه ای باز می شود. و لبه های آن به قسمت های مختلف گیر می کند. این رولپلاک در مهار کردن سنگ نما کاربرد دارد.
شرکت کفساب پلاس بهترین خدمات در زمینه پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در کرج و تهران فعالیت دارد. این خدمات شامل مجموعه فعالیت هایی است که طی آن سنگ های ساختمان کاملا محکم و ایمن می شوند.
تا بر سر عابران و رهگذران نریزند. ساکنان مناطق تهران و کرج نیز می توانند از خدمات با کیفیت و مقرون به صرفه ما استفاده نمایند.
انواع پیچ و بهترین نوع آن در پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست
پیچ های استیل
از بهترین نوع پیچ هستند. در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی دارند. پیچ های استیل قیمت بالاتری نسبت به پیچ های فولادی و گالوانیزه دارند. بخاطر گران بودن این پیچ ها فقط به درخواست کارفرما و قبول هزینه پیچ از آنها استفاده می شود.
پیچ های فولادی
بعد از پیچ های استیل بهترین نوع پیچ فولای است. از فولاد درجه یک و گالوانیزه ساخته شده است. دارای رزوه های مناسب می باشد. دارای گل پیچ مناسب برای راحتی در هنگام سفت کردن می باشد.
پیچ های گالوانیزه طلایی رنگ
از آهن ساخته شده است و روکش گولوانیزه دارد. قیمت پایین تری نسبت به پیچ های فولای دارد. بعد از گذشت 4 یا 5 سال زنگ می زنند. استفاده از این پیچ ها به هیچ وجه توصیه نمی شود.
برطرف کردن ریزش سنگ با پیچ و رولپلاک نما
ریزش سنگ به یک مسئله خیلی بزرگ در شهرها تیدیل شده است چون اگر سنگی از نمای ساختمان کنده شود و بریزد باید حتما تمام خسارت ناشی از آن را پرداخت کنید. اگر خدمات پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست را به یک شرکت معتبر و مطمئن بسپارید دیگر نگران ریزش سنگ نما نیستید و خیالتان راحت و آسوده می باشد.
مهمترین روش های مقاوم کردن سنگ نما در برابر ریزش
یکی از اصلی ترین مشکلاتی که تاکنون باعث ایجاد خطرات زیادی در ساختمان ها شده است ریزش سنگ نما می باشد. گاهی اوقات ریزش سنگ نما باعث ایجاد خسارت های مالی و جانی بسیاری هم برای عابران پیاده و هم اهالی ساختمان می شود.
به همین خاطر برای همه افراد پیدا کردن راهی که بتوان با استفاده از آن نما را برای همیشه مقاوم سازی کرد اهمیت زیادی دارد. ما در اینجا بعضی از مهمترین راه کارهایی که باعث می شوند. مقاومت نما افزایش یابد را برای شما بیان کرده ایم.
آنالیز و بررسی کامل وضعیت سنگ نمای ساختمان
اولین کاری که برای مقاوم سازی یک نما باید انجام شود بررسی کامل نما می باشد . چون با استفاده از این کار می توان به راحتی تمام سنگ های شکسته شده و ترک خورده نما را شناسایی کرد. و آنها را تعمیر و در صورت نیاز تعویض کرد.
شناسایی دقیق سنگ های آسیب دیده نما کمک زیادی به افزایش ایمنی ساختمان می کند. همه صاحبان ساختمان اگر خودشان توانایی انجام این کار را ندارند. باید هر چند وقت یه بار یه فرد ماهر را برای انجام این کار به بازدید ساختمان خود بیاورند. چون تعمیر سنگ های آسیب دیده نما می تواند باعث پایداری آن برای مدت زمان زیادی شود.
همانگونه که می دانید در صورت وجود سنگ های آسیب دیده و ترک خورده در نما آب به لایه های زیرین سنگ نما نفوذ پیدا می کند. و به مرور زمان باعث پوسیدگی و خرابی آن می شود. به همین خاطر اگر به صورت مدام سنگ های آسیب دیده تعویض و تعمیر شوند دیگر هیچ راهی برای نفوذ رطوبت باقی نمی ماند و طول عمر نما برای برای زمان زیادی افزایش می یابد.
ثابت کردن سنگ ها
از روش های زیادی برای تثبیت سنگ ها استفاده می شود. چون انجام این کار باعث می شود احتمال ریزش آنها تقریبا صفر شود. و بتوانند در برابر هر گونه مشکلی حتی زلزله ها و طوفان های سنگین نیز ریزش نکنند .
معمولا برای این که بتوان همه سنگ های یک نما را به خوبی محکم کرد از نوعی چسب و رزین مخصوص استفاده می شود. چون این نوع از مواد می توانند علاوه بر چسباندن سنگ ها به بتن زیر نما همه آنها را نیز به خوبی به هم متصل کنند . این روش تاکنون توانسته است استحکام بسیاری از نما ها را افزایش دهد. و با ثابت نگه داشتن سنگ ها احتمال ریزش آنها را بسیار کم کند.
تقویت ساختار نما
گاهی اوقات به مرور زمان بعضی از قسمت های یک نما ضعیف می شوند. در اینگونه از مواقع باید صاحبان ساختمان ها حتما اقدام به بهبود این قسمت ها بکنند. و مقاومت آنها را به طور قابل توجهی افزایش دهند.
روش های بسیار زیادی وجود دارند که می توانند مقاومت قسمت های ضعیف یک ساختمان را افزایش دهند که از جمع آنها میتوان به مواردی مانند: استفاده از پیچ های مخصوص، استفاده از مهره های بسیار محکم و استفاده از بست های فلزی با کیفیت اشاره کرد. هر کدام از این روش ها می توانند تا حد بسیار زیادی مقاومت قسمت های ضعیف نما را افزایش دهند .
چون تمام این اقدامات می توانند سنگ های قسمت ضعیف نمای ساختمان را به خوبی به بتن نما وصل کنند و آنها را در برابر بادهای شدید، زلزله های بزرگ، و تغییرات دمایی متفا وت بسیار مقاوم کنند.
مراقبت زیاد و نگهداری اصولی از نما
بعد از ساخت یک ساختمان باید نمای آن به صورت منظم و خوب نگهداری شود. یعنی این که باید صاحبان ساختمان ها و افرادی که در آنها زندگی می کنند به صورت منظم تمام قسمت های نما را بررسی کنند تا در صورت بروز هرگونه تغییر شکل سنگ ها و ترک خوردگی آنها فورا شروع به تعمیر و تعویض سنگ ها بکنند.
همچنین هنگامی که ساختمان زهکشی آب می شود باید تمام لوله ها و باران گیر ها به صورت اصولی نصب شوند و هرچند وقت یک بار تمام این موارد به صورت منظم بررسی و تمیز شوند.
زیرا اگر لوله ها و باران گیر ها مسدود شوند و یا نشتی آب داشته باشند نما خیس می شود و بعد از مدت زمان کمی به طور کامل فرسوده می شود و ریزش می کند.
هنگامی که چنین مشکلی به وجود می آید افراد مجبور می شوند کل سنگ نما را تعویض کنند و هزینه زیادی بابت آن پرداخت کنند . بنابراین اگر صاحب ساختمانی می باشد که نمای آن سنگ است حتما باید به این مورد توجه کنید تا با مشکل مواجه نشوید.
بهره گیری از سیستم های حفاظتی پیشرفته
یکی دیگر از مواردی که باعث می شود از ریزش سنگ نما جلوگیری شود استفاده از سیستم های حفاظتی پیشرفته می باشد. این گونه از سیستم ها شامل: شبکه های فولادی بسیار محکم، قاب های فلزی با جنس مناسب و نصب نگهدارنده های باکیفیت سنگ می باشند.
چون وجود هر کدام از این موارد برروی نما باعث می شود. سنگ ها به خوبی پشتیبانی شوند و ریزش آنها به طور کامل متوقف شود. همچنین بهتر است بدانید یکی دیگر از بهترین مزایای این سیستم های حفاظتی این است. که باعث می شوند به هیچ وجه آب به لایه های زیرین نما نفوذ پیدا نکند. و احتمال آسیب دیدگی آنها خیلی کم شود.
حتی وجود سیستم های حفاظتی باعث می شود. نما تا حد زیادی در برابر تغییرات دمایی مقاوم شود و هیچ کدام از آنها نتوانند آسیبی به آن وارد کنند. استفاده از تمام موارد بیان شده در بالا باعث می شود سنگ نمای ساختمان بسیار مقاوم شود. و برای سالیان زیادی ماندگار بماند. بنابراین حتما اگر در چنین ساختمان هایی زندگی میکنید به تمام موارد بیان شده در بالا توجه کنید.
امروزه برای ساخت نما های ساختمان از مصالح ساختمانی بسیار زیادی استفاده می شود. یکی از بهترین و پرطرفدارترین مصالحی که به خاطر ویژگی های مثبت فراوانی که دارد توانسته است جایگاه ویژه ای در بازار به دست آورد کامپوزیت می باشد.
این نوع از مصالح نسبت به مصالح قدیمی دارای مزایای بسیار بیشتری می باشد. شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید بسیاری از نمای ساختمان هایی که در سطح شهر وجود دارند از جنس کامپوزیت می باشند.
چون نمای کامپوزیت می تواند جلوه ای بسیار زیبا به ساختمان ها ببخشد. اما گاهی اوقات به خاطر شرایط جوی ممکن است در یک منطقه طوفان رخ دهد. در چنین مواقعی ممکن است نمای کامپوزیتی یک ساختمان آسیب ببیند. همچنین مرور زمان نیز می تواند بر این امر تاثیر گذار باشد. هنگامی که یک قسمت از نمای کامپوزیتی آسیب میبیند و از بین میرود چهره ساختمان بسیار زشت دیده می شود به همین خاطر افراد باید به فکر تعمیر نمای کامپوزیت ساختمان باشند.
کامپوزیت در واقع ورقه های آلومینیومی شاسی کشی شده ای می باشند که اگر آسیب ببینند میتوان به واسطه پیچ و رولپلاک آن را تعمیر کرد. در بیشتر مواقع برای تعمیر نما های کامپوزیتی از داربست استفاده نمیکنند و از راپل استفاده می کنند.
همچنین تعمیر چنین نماهایی یک کار ضروری به حساب می آید. چون در صورتیکه نمای ساختمان کامپوزیتی آسیب ببیند امکان نفوذ رطوبت به همه قسمت های نما بسیار زیاد است و همین امر موجب می شود چنین نماهایی به شدت پوسیده شوند.
مهم ترین مزایای استفاده از کامپوزیت برای ساخت نمای ساختمان ها
- هنگامی که نمای بیرونی ساختمان شما از جنس کامپوزیت می باشد. امکان ایجاد خط و خش بر روی آن بسیار کم می شود.
- اینگونه از نما ها بسیار در برابر شرایط جوی مانند باد و باران از خود مقاومت نشان می دهند.
- یکی دیگر از ویژگی های بارز نماهای ساختمانی کامپوزیت داشتن وزن سبک می باشد. این گونه از نما در مقایسه با سایر نما ها بسیار سبک تر می باشند. به همین خاطر هنگام ریزش میزان خسارت آن بسیار کم میباشد.
- همچنین بهتر است بدانید تعمیر نماهای کامپوزیتی کاری بسیار آسان می باشد.
پرداخت هزینه پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست بر عهده چه کسی است؟
امروزه افراد برای زیبا کردن ساختمان های خود هم نما های پشتی و هم نما های اصلی را سنگ نما می کنند. همانگونه که میدانید هر دوی این نما ها جز مشاعات ساختمان به حساب می آیند. و اگر نیاز به پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست داشته باشند و تمام واحد های ساختمان به افراد مختلفی فروخته شده باشند. باید هزینه این کار به طور مساوی بین تمام مالکان ساختمان تقسیم شود.
بنابراین هیچ مالکی حق ندارد که ادعا کند چون من در واحدهای پشتی زندگی میکنم هزینه پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان به من مربوط نیست . چون قانون آپارتمان نشینی به گونه ای است که اگر کوچکترین مشکلی برای هرکدام از قسمت های ساختمان به وجود آید باید هزینه آن را همه ساکنان پرداخت کنند.
اگر فردی در آپارتمان شما زندگی می کند که از پرداخت هزینه امتناع میکند میتوانید یک صورت جلسه برای او تنظیم کنید و در آن ذکر کنید که در صورت بروز هرگونه حادثه ای و به وجود آمدن مشکل جانی و مالی مسئولیت آن برعهده فردی می باشد که هزینه را پرداخت نمی کند. به هیچ وجه بحث مقاوم سازی نما را کوچک نشمارید و حتما به آن رسیدگی کنید تا از بروز هر گونه حادثه ای جلوگیری کنید.
در صورت ریزش سنگ نما هزینه آن بر عهده چه کسی است؟
به مدت ۱۰ تا۱۵سال اگر هرگونه خسارت مالی و جانی برای عابران، افراد ساختمان، اموال و خودروهای مردم به وجود آید پرداخت هزینه آن برعهده سازنده ساختمان می باشد.
چون تهیه مصالح و پیدا کردن استاد کارهای ماهر به عهده سازنده می باشد. به همین خاطر اگر در مدت بیان شده مشکلی برای سنگ نمای ساختمان به وجود آید نشان دهنده این است که این فرد هنگام فراهم کردن یکی از موارد و یا هر دو مورد بیان شده در بالا کوتاهی کرده است.
در اکثر مواقع دسترسی به سازنده امکان پذیر نیست. چون در بیشتر اوقات مشکلات قراردادی و اجرایی زیادی بین کارفرمایان و سازندگان به وجود می آید که باعث نیمه کاره ماندن ساختمان و سپردن کار به سازندگان جدید می شود. به همین خاطر بهتر است قبل از خراب شدن نما و شروع ریزش آن اقدام به پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست بکنید.
چون با انجام این کار برای مدت زمان طولانی نمای ساختمان را از هرگونه خرابی ایمن می کنید. اما با این حال بازم افراد زیادی این سوال را می پرسند که در صورت دسترسی نداشتن به سازنده چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟ در این صورت باید تمام ساکنین ساختمان هزینه مربوطه را جمع آوری کنند و آن را پرداخت کنند.
همچنین بعد از پرداخت خسارت باید اقدام به پیچ و رولپلاک سنگ نما بکنند و از شرکتی که این کارا برای آنها انجام داده است فاکتور دریافت کنند. و با استفاده از فاکتور و مدارک پرداخت خسارت از طریق مراجع قانونی اقدام کنند.
بسیاری از افراد برای جلوگیری از پرداخت هزینه اضافی اقدام به شکایت نمی کنند. اما بهتر است بدانید در تمام دعوا های حقوقی کاملا حق خریدار همیشه محفوظ می ماند. به همین خاطر نیاز نیست نگران هزینه هایی که برای محکم سازی نما پرداخت میکنید باشید.
پیچ و رولپلاک نما چند سال میتواند ایمنی نمای ساختمان را تضمین کند؟
هرگاه نمای یک ساختمان مقاوم نباشد میتواند به عنوان یک اجل معلق عمل کند و هر لحظه حادثه ای جبران ناپذیر به وجود آورد که هزینه های سنگینی به همراه داشته باشد. به همین خاطر همیشه قبل از خراب شدن نما باید آن را به یک شرکت معتبر بسپارید تا کار پیچ و رولپلاک را بر روی آن انجام دهد. تاثیر پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست و میزان استحکام آن بستگی زیادی به شرکت انتخابی دارد. به همین منظور شما باید هنگام انتخاب شرکت توجه زیادی داشته باشید.
مهم ترین دلایل ریزش سنگ نما
دلایل زیادی وجود دارند که باعث ریزش سنگ نمای ساختمان ها می شوند. ما در اینجا بعضی از آنها را به شما معرفی کرده ایم.
رطوبت
معمولا در بیشتر اوقات رطوبت می تواند از طریق درز بین سنگ ها به زیر آنها نفوذ پیدا کند و دلیل ریزش سنگ نما بشود . جنس سنگ هایی که برای نمای ساختمان به کار برده می شوند به گونه ای است که در برابر نم و رطوبت مقاومت زیادی دارند. به همین خاطر رطوبت نمی تواند از طریق سنگ ها نفوذ پیدا کند.
اما چون درز بین آنها اغلب با استفاده از سیمان و گچ پر می شود میتواند رطوبت زیادی جذب کند. مقدار رطوبتی که از این طریق جذب می شود با مرور زمان و سرد و گرم شدن هوا باعث جدا شدن سنگ از ملات می شود و نما شروع به ریزش میکند.
نشست زمین
یکی از مهم ترین دلایل ریزش سنگ نمای ساختمان نشست زمین می باشد. چون نشست زمین به راحتی می تواند بین سنگ های نما فاصله ایجاد کند . همانگونه که می دانید ایران امروزه در معرض خشکسالی قرار دارد و میزان بارش در آن بسیار کم می باشد. همین امر موجب ایجاد کم آبی و کاهش آب های زیرزمینی می شود که مهم ترین عامل های ایجاد نشست زمین می باشند. معمولا پدیده نشست زمین بیشتر در شهر های بزرگ به چشم می خورد.
همچنین بهتر است بدانید در شهر های بزرگ به خاطر جمعیت زیاد همیشه ساختمان ها با تعداد طبقات بالا ساخته می شوند که نمای بیشتر آنها نیز سنگی می باشد. هنگامی که زمین نشست کند فشار زیادی به خاطر کشش به دیوارها و ستون های ساختمان وارد میشود.
ستون ها معمولا از فولاد ساخته می شوند و مقاوم هستند. اما هیچگاه در نمای ساختمان ها از فولاد استفاده نمی شود. و ملاتی که برای نگهداری سنگ نما استفاده می شود نیز نمی تواند در برابر تنش های کششی مقاومت کند. به همین خاطر هنگامی که نشست زمین اتفاق می افتد حتما نمای ساختمان ها دچار ریزش میشوند.
وجود ساختمان در کنار خیابان
یکی دیگر از دلایل اصلی ریزش سنگ نمای ساختمان قرارگیری آنها در کنار خیابان است. چون همه ساختمان هایی که در کنار خیابان قرار دارند به خاطر عبور زیاد ماشین های سنگین همیشه دچار لرزش می شوند.
هنگامی که این لرزش ها زیاد باشد نیروهای نوسانی در ساختمان به وجود می آیند و به مرور زمان باعث ریزش سنگ نمای ساختمان ها می شوند. همیشه توصیه می شود ساختمان هایی که در مجاورت خیابان قراردارند نمای خود را حتما پیچ و رولپلاک نمای ساختمان بدون داربست کنند تا سنگ نمای آن ها دچار ریزش نشود.
عدم بندکشی
همه نماکار ها هنگامی که کار سنگ نمای یک ساختمان را تمام می کنند باید در پایان کار تمام درز های بین سنگ ها را بند کشی کنند. چون عدم بندکشی سنگ نما یکی از دلایل اصلی ریزش آن می باشد.
:: موضوعات مرتبط:
پیچ رولپلاک سنگ نما ,
پيچ كردن سنگ نماي ساختمان ,
پیچ و رولپلاک نما در تهران ,
پیچ و رولپلاک نما تهران ,
پیچ و رولپلاک سنگ نما در تهران ,
پیچ رولپلاک نما با طناب ,
پیچ رولپلاک نمای سنگی ,
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در کرج ,
,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0